Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Αφήστε τα σχόλιά σας...

Aφήστε τα σχόλια σας για τα βιωματικά εργαστήρια που παρακολουθήσατε στο 2ο Δ.Σ. Περιστερίου και κάντε προτάσεις.. Επίσης μπορείτε να λάβετε μέρος στη ψηφοφορία που είναι αριστερά σας...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στους διοργανωτές, οι συνάδερφοι έμοιαζαν ικανοποιημένοι από όλα τα εργαστήρια κι αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο μέρος στη βιωματική τους μορφή. Όσοι συνάδερφοι επιθυμούν να κατεβάσουν το υλικό από το εργαστήρι " Δύσκολοι καιροί για μαγισσάκια να επισκεφτούν το ιστολόγιο:
http://7o-dimotiko-sxoleio.blogspot.com/

εύχομαι ένα όμορφο σαββατόβραδο
Τζούλια

Ελένη Νιάρχου είπε...

Συγχαρητήρια για την άρτια και με πολύ μεράκι διοργάνωση. Τα εργαστήρια ήταν όλα εξαιρετικά. Ειλικρινά χάρηκα που συμμετείχα, θεωρώ ότι απέκτησα πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. Εύχομαι το επόμενο σεμινάριο να πραγματοποιηθεί σύντομα!!!!!

Μαρία Λαμπροπούλου είπε...

Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση, νομίζω πως η κούραση άξιζε!! όλοι οι συνάδελφοι αποζητούν βιωματικά εργαστήρια για να γεμίζουν τις "μπαταρίες" τους και να συνεχίζουν λίγο δυνατότεροι!! Ευχαριστούμε! σίγουρα χρειαζόμαστε τη στήριξη των υπευθύνων των προγραμμάτων.
πάντα να ανταμώνουμε!!

ΛΕΥΚΑ είπε...

Συγχαρητήρια για την επιλογή των εργαστηρίων ,την όλη οργάνωση και τη διεξαγωγή. Σε όσα παρακαλούθησα έμεινα πολύ ευχαριστημένη και πήρα αρκετά πράγματα. Μπράβο Χρίστο και Στέλλα! Περιμένουμε τα επόμενα εργαστήρια με χαρά!
Οι φωτογραφίες Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ε Σ...Σας ευχαριστούμε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είπε...

κοιτώντας τις φωτογραφίες που αναρτήσατε διαπιστώνει κανείς το εξής : όλοι οι συμμετέχοντες έχουν γελαστά πρόσωπα και φαίνονται να το διασκεδάζουν . Αυτό και μόνο νομίζω πως δείχνει την επιτυχία όλων ανεξαιρέτως των εργαστηρίων. Μπράβο σας! Ήταν πρωτότυπα, καλοοργανωμένα, κατατοπιστικά και πράγματι επιμορφωτικά. Έμαθα πράγματα που δεν ήξερα, άλλαξα απόψεις για κάποια θέματα (π.χ.για τη λειτουργία του Καραγκιόζη ως ήρωα στη σημερινή εποχή), αποφάσισα να εφαρμόσω κάποια πράγματα στην τάξη μου , που πριν δεν θα τολμούσα. Τέτοια εργαστήρια τα έχουμε ανάγκη!

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιό σας